Технологія DRІPSTOP
Технологія DRІPSTOP

Утворення конденсату – одна з найпоширеніших проблем будівель, побудованих з використанням тонколистової сталі. Через високу теплоємність металу, він нагрівається і охолоджується значно швидше, ніж повітря, тому коли температура і вологість повітря в середині приміщення досягає точки роси – утворюється конденсат на внутрішній поверхні неізольованого металевого даху.

ЩО ТАКЕ DRІPSTOP?

  • DRІPSTOP є економічно вигідним способом вирішення проблеми утворення конденсату всередині будівель з неізольованою дахом - максимальна абсорбція конденсату 1л / м.
  • DRІPSTOP це самоклеюча плівка (з поліестеру), що наноситься на внутрішню сторону металопрофілю. Можливість нанесення на оцинкований профнастил. Унікальнадрібнопориста структура дозволяє ефективно збирати та утримувати, а при підвищенні температури – випаровувати, до 1л/м2 вологи.
  • DRІPSTOP може застосовуватися практично в будь-якій області, де існує проблема утворення конденсату.

Антиконденсатне покриття може бути нанесено на покрівельний профнастил від ТП-20 до ТП-60


дріпстоп

Переваги профнастилу з покриттям DRIPSTOP:

  •  Відсутність конденсату та довговічність покрівлі;
  •  Стійкість до корозії в агресивному середовище (аміачні випаровування);
  •  Стійкість до утворення цвілі, грибка та бактерій;
  •  Не горючий матеріал – група горючості «Г1»;
  •  Стійкий до механічних пошкоджень (в порівнянні зі звичайними ізоляційними матеріалами);
  •  Легко очищується за допомогою води під тиском;
  •  Срок служби понад 15 років;
  •  Широкий температурний діапазон: від -45 до +80 С

Профнастил або металочерепиця з нанесеним на нього матеріалом DRІPSTOP стримує конденсат в спеціалньних осередках (зазори між волокнами), сформованих в плівці. Сам конденсат при цьому не заходить в волокна - в іншому випадку DRІPSTOP розслоївся б після декількох процесів вбирання і випаровування.
DRІPSTOP утримує вологу до того часу, поки умови навколишнього середовища не повернуться до точки роси (вранці і вдень), після чого вже починається зворотній процес - випаровування конденсату назад в повітря.

Стійкість до впливу хімікатів.
DRІPSTOP стійкий до впливу більшості хімічних речовин, які можуть контактувати з даним матеріалом у звичайних умовах.
Застосування DRІPSTOP в приміщеннях для домашньоъ худоби.
У приміщеннях, призначених для утримання худоби, проблема утворення конденсату стоїть досить гостро. Залежно від обставин вона може з'явитися протягом дуже короткого проміжку часу і носити інтенсивний характер. DRІPSTOP є надзвичайно ефективним матеріалом для вирішення даної проблеми. Однак, в таких приміщеннях повинен бути присутнім необхідний повітрообмін. У разі неможливості забезпечення достатньої вентиляції і ймовірності появи надзвичайно високої вологості, рекомендується використовувати інший матеріал, призначений для подібних цілей, а саме DRAIN DRІPSTOP.